tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hauskaa Wappua !!

On sitten jälleen viimeisen päälle kunnon wappu-keli, vettä sattaa ja lämmintä on vaivaset pari astetta :(

Viime vkonloppu vietettiin Seinäjoella agikisoissa. Kitin kaa tökätiin TAAS kepeille, sieltä yks vitonen ja sit yks ylimääräinen pyörähdys yhen putken eessä, josta kielto.... kyllä tökkii, siis noi kepit ja vain tuolla kisoissa. No, met otetaan nekin tehotreeniin ja voipi, olla että Kiti kisaa seuraavan kerran vasta tuntureilla ;). Jukka ja Papu rupeavat pääsee samalle kartalle, parille tuplanolla ja hyvä hylly. Radat tulee esille kunhan kamera puretaan. Mulle ja Taikalla hyvät radat, molemmilla yhdet pienet virheet... Mut kiva et meijänkin yhteistyö alkaa pelaa ja radalla tehdään töitä yhdessä <3

Viikonlopun kuitenkin kruunas Karan näkeminen, kiitos Sari kun toit pikkuplikan näytille <3. Ja kun Kirsillä oli Kirill mukana niin saatiin koko "kuninkaallinen" kolmikko samaan kuvaan :)






Tällä vkolla käyvään treenimässä omatoimisesti muutaman kerran, Oulun keikkaa pukkaa lauantaille ja sunnuntaina mie oon mätsärissä tuomarina ;)  Seuraavat kisat sit Okk:lla 11.-12.5.

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Ihania aurinkoisia kevätpäiviä :)

Kylläpä taasen on vierähtänyt aika päivityksistä :(

Upeita aurinkoisia kevätpäiviä on nyt kyllä ollut, aurinko lämmittää jo niin kivasti :)

Olemme käyneet nyt Vesipetoilemassa pari kertaa, Kiti&Papu&Nelli ovat pääseet nauttimaan uimisesta näin talvellakin! Vesipeto on kyllä upee paikka ja suosittelemme kaikille sitä lämpimästi :)








Agiliitoa ollaan treenattu ja kisattu :) Uusi Taikahäntäläinen liitelee nyt sitten agilityn kolmosluokassa, Kirsi&Kirill kipittelivät OKK:n kisoissa 6.4. upeaan 0-voittoon, kera LUVAN ja SERTIN :) Taikalle samoista kisoista tupla-0, kera hyppyradan voiton + sertin. Taikan ohjaimissa oli Jukka, kun minulla flunssa pukkasi päälle. Upeaa työskentelyä parilta ilman treeniä :) Jukalla ja Papulla hyviä pätkiä radoilla, pieniä virheitä tuli joten ei merkintöjä kisakirjaan! Minulle ja Kitille kepeiltä 5vp, muuten rata oli todella hyvä ja vauhdikas :)

Tässä pari kuvaa Kirillistäkin pitkästä aikaa :)



Seuraavat kisat olisi sitten huhtikuun lopulla Seinäjoella :) Kitin kontaktien opettelut hyvällä mallilla, vielä sitten tehoharjoitteluun lisätään noi kepit...

Nauttikaahan koirienne kanssa ihanasta keväästä :)