perjantai 22. toukokuuta 2015

Agiliito kuulumisia... jälleen....

Kisaaminen jatkui OKK:n kisoissa sunnuntaina 17.5. Jukka starttasi Papun kanssa. Agirata meni harmillisesti hyllyksi loppumetreillä, mutta hyppyradalta hieno nolla sij.2 ;) Kuvat alla Jarmo Risto.

 



Kisojen jälkeen ajelimme Kirsin tykö, Papu ja Kiti saivat hieronnat :)


Tällä viikolla sitten pikkuMyykin pääsi aloittamaan kisauransa Arctic:n kisoissa keskiviikkona 20.5. Mukavaa menoa parilla oli, keppien aloituksesta tuli yksi 5pv:n virhe, mutta muutoin rata oli puhdas :)


Torstai-iltana jatkui sitten kisat kolmosten osalta. Mie mokasin Kitin molemmat radat, joten meille ei merkintöjä kisakirjaan. Jukka ja Papu jälleen harmillinen hylly agiradalta, mutta upee hypäri nolla... sij.2.... Kyllä voitot ja sertit karttaa tätä paria ;)

Myyn ja Papun yhteinen palkinto :)

Johanna ja Kara ovat saaneet sm-kisoihin osallistumiseen oikeuttavat tulokset kasaan :) Nyt sitten viidellä Taikahännän sheltillä on ko. tulokset kasassa :)

Seuraavaksi Jukka ja Papu kisaa OKK:n iltakisoissa 1.6. ja sitten onkin vuorossa Saariselän viikonloppu, jossa koko kolmikko pääsee kisaamaan!

torstai 14. toukokuuta 2015

Toukokuun alun kuulumiset :)

Olemme vaihtaneet agilityssä seuraa, treenaamme ja koulutamme nykysin Kemin Koiraharrastajien riveissä ;)

Tässäpä meijän uusi harjoitushalli sisältä ja ulkokenttä :)




Met kävimmä kisaamassa vappuviikonloppuna Seinäjoella. Pitkästä aikaa näimme myös Kitin siskon Karan! Pikkuplikka on niin suloinen ja pikkasen mietittyään niin kasviksetkin toinen muisti :)

Tuloksilla ei kauheesti juhlittu, Kitille ja Papulle molemmille 2 x 0-tulos viidestä startista! Mut mukava kisaviikonloppu kuitenni oli, lämmintä koko ajan reilut +10 astetta ja kesä paljon pitemmällä kuin meillä täällä pohjosessa ;) Hotellin aamiainen on aina pop :D


Meijän kerhon omat kisat oli 9.5. Kisasimme siellä 2 strattia. Ekalta kisaradalta Kitille hylly, vitosen virhe oli alla kun lähdin vähän vejättää Kitiä ja Kiti valitti sitten väärän esteen ;) Papulle ja Jukalle eka radalta vaudikas vitonen ;) Toisen radan tulokset sit alla olevassa kuvassa :P



Samana päivänä Sanna ja Peikko (T. Muumipeikko) ottivat nollavoiton Jyväskylän kisoissa :)

Eilen 13.5. sain mukavan privaviestin fb:n kautta! Johanna ja Kara (T. Tuhkimo) olivat Seinäjoella liidelleet nollavoiton ja saaneet kolmannen SERT-A:n :) Pieni pyörähdys näyttelykehässä ja Karasta leivotaan virallisesti sitten agilityvalio :) Onnea parille <3

Tänään Redi (T. Viimeinen Mohikaani) ja Senja olivat käyneet pyörähtämässä mätsärissä! Tuloksena hienosti pienten aikusiten sinisten 3, sija :)




Kasvattaja kiittää AKTIIVISIA kasvattien omistajia, ilman teitä nää tulokset ei olis mahdollisia <3


Toivomma että loppuvuodesta 2015 / alkuvuodesta 2016 meijän pentulaatikossa tuhisi seuraavat Taikahäntäläiset, jotka etsivät rakastavia ja aktiivisia koteja :)

Ensi viikolla keskiviikkona Myy aloittaa kisauran ARTIC:n kisoissa hyppyradalla ja Kiti&Papu kisaa sitten torstaina :)