torstai 23. elokuuta 2012

Loma lusittu ;)

Niin se melekeen vuosi vaan vierähti mulla vuorotteluvapaalla, viime viikon tiistaina aloitin koulun Louella. Isona musta tulee, ehkä, eläintenhoitolanpitäjä :)

Taika ja Kiti ei oo vielä päässeet treenaa uusissa treeniryhmissä, mutta Papu on käynyt pari kertaa treenailee ja hyvin on mennyt :) Kitin kaa ollaan käyty itekseen ottaa pikkupätkiä rataa, kontakteja ja keppejä. Eilen Kiti meni kepit ekaa kertan ihan ilman kaaria ja vauhti pujottelussa on hyvä, JEE!! Kiti kisaa ekan kerran syyskuussa, jos juoksun alkaminen ei nyt suunnitelmia pilaa..

Oon plikkojen kaa käynyt hölkkäilee lenkkejä, mie saan ite niistä lenkeistä pikkasen enemmän irti ja näyttäähän toi väsyttävän nelijalkaisiakin hieman enemmän lenkkien jälkeen :)

Tulevana viikonloppuna sit kisataan aksaa Rovaniemellä Taikan, Nellin ja Papun kanssa! Kolmikko on myös mukana TORKK:n piirinmestaruusjoukkueessa! Mulla siis urakoitavana 6 starttia! Sunnuntaina sit ois ryhmänäyttely, jonne ilmoitettu trikkikolmikko... Nyt näyttää siltä, että kehään astelee vain Papu.... Toivotaaan aurinkoista ja poutaista viikonloppua :)

Laitanpas tähän muutaman fiilistely-kuvan mökki viikolta, albumi tulee kotisivuille myöhemmin :)Ja meillä kaikilla oli siellä niiiiiin mukavaa :)

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoista alaa olet alkanut opiskelemaan.
    Teidän koirat taitaa kaikki olla "uimamaistereita" ; )

    VastaaPoista