tiistai 9. heinäkuuta 2013

Heinäkuussa mennään jo...

laiska, laiska minä, päivitysten suhteen :(

Mie oon nyt lomaillut pari viikkoa ja toiset pari ois vielä jäljellä :)

Saariselällä pyörähdettiin pidennetty vkonloppu silloin kesäkuun alussa, Jukalla tekemättä vielä albumi kuvista kotisivuille, mut het kun se tehään laitan linkin tänne. Jukalle ja Papulle taisi 3kpl:tta 0-tuloksia sieltä tulla ja Kitille minulle yks :) Kepit ne on minun ja Kitin kompastuskivi... treeniä treeniä treeniä ;)

Juhannuksena käytiin Rovaniemen näyttelyssä, kehään sitten loppupeleissä pääsivät vain Papu ja Kiti, molemmille sileät ERI:t. Mukana Taikahäntäläistä olivat myös Kirill AVO EH ja Hilma PEK3.

Kiti kisasi Torkk:in iltakisoissa, sieltä meille kaks vitosrataa (kepit!!!) ykkös ja kakkos sijoituksilla :)

Papu kävi paimentamassa pitkästä aikaa, kyllähän se homma muistui mieleen aika pikaisesti :) Myös Papun tytär Hilma oli tutustumassa lampaisiin :) Samana vkonloppuna Jukka ja Papu kisasivat myös aksaa Keminmaan kisoissa, ihan ei samalla kartalla pari ollut näissä karkeloissa...

Myy on saanut toiset rokotukset ja Macyltä kontrolliverikokeet otettu. Macyn tulehdus- ja maksa-arvot menissa alaspäin, joten lääkityksellä jatketaan!

Viime viikonloppu meni Ylöjärvellä agirodussa, kiva viikonloppu hyvässä seurassa <3. Myy oli hoidossa Maaritilla ja Macy "mummolassa". Tuloksilla ei tällä reissulla juhlittu, pieniä kämmejä tuli molempien ohjaajien osaksi ;)

Ensi vkonloppuna sitten Papu ja Taika käy näytelmissä Oulussa :)

Johanna ja Kara (T. Tuhkimo) nappasivat nuorten avointen sm-kisojen hopeaa Ylöjärvellä :) Parilla on nyt kasassa kaksi luvan-arvoista tulosta ykkösluokasta!


Kiti ja Papu aksatunnelinmissa Ylöjärvellä, kuvat Anne Lind.
Myy palloilee :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti