perjantai 22. marraskuuta 2013

Pikakelauksella kuulumisia...

Miten täm blogin päivitys nyt tökkiikin...

Mut tässäpä vähän meijän kuulumisia viimeisen kuukauen ajalta ;)

Myyn pentukurssi Tupoksessa on loppunut ja nyt sitten treenaillaan itekseen pentujuttuja lisää :) Myy oli Maaritilla vierailulla lokakuussa muutaman päivän, kyllä tuntui asunto tyhjältä ja lauma rauhalliselta, kun meijän ilopilleri oli pois!
Hilma ja Redi viettivät molemmat 1-vuotis synttäreitään, kyllä aika menee noppeesti :)
Kiti ja Papu on saanut privaatti koulutusta tiistain treeneissä ja kyllä töitä on tehtykkin, hyvillä mielin ollaan treeneistä kotiin lähetty :)

25.-27.10. viikonloppu vierähti ystävien luona Sääksmäellä.

Lauantaina piipahdimme Lahden näyttelyssä, jossa Papulla ja Taikalla oli  tuomarina Kerssemeijer Cindy, Alankomaat. Papulle AVO EH ja Taikalle VET ERI/3 SA. Pennut tuomaroi Harri Lehkonen, Myy PEK3.

Sunnuntaina oli sitten agikisat Lempäälässä. Tuomari oli Riikka Mäkelä, ihan uus tuttavuus meille ja muutamalle muullekkin :D. Radat oli mukavia ja ihanneajat kohillaan, meijän tiimi ei nollia tällä reissulla saanut, mut hauskaa oli :)

 10.11. oli meillä kisat Pietarsaaressa. Tuomarina oli Eeva-Liisa Pohjanen. Mun ja Kitin onnistumiset sijoittui molemmille agiradoille, jossa A:n kontakti tehtiin täydellisesti ja mie maltoin hengähtää ja kehua, ennen vapautusta !! :) Hypärillä otettiin kielto toka vikalle esteelle ja en sitä korjannut, joten hyllyks meni sekin ;) Jukka ja Papu onnistui hienosti hypärillä, nolla ja sij.3. Kontaktiradat tais mennä parilla molemmat hyllyks, mut kyllä niistäkin hyviä kohtia löytyi!

17.11. sitten vietettiin Jyväskylässä ;) Kehässä meillä pyörähti Myy ja Taika, Papun jätin pois kun avonartuille vaihtui tuomari. Anna Albrigo Italiasta tuomaroi Myyn PEK2 ja Taikan VET ERI/3.

Tälle vuojelle enää OKK:n kisat tulevana lauantaina! Ensi vuojen kalenteri ei olla vielä etes kateltu, joten keskitymme nyt treenailemiseen ja rauhallisien koti viikonloppujen viettoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti