torstai 20. syyskuuta 2012

Laiskimus.. sie mie... ;)

Huh, kylläpä on taasen vierähtänyt viimeisimmästä päivityksestä :(.

Aloitan taas aikajärjestyksessä (ts. kaivan kalenterin esiin) pikakelauksen :).

Taika ja Papu aloittivat juoksut vkolla 35, joten aksasta ollaan nyt sit taukoiltu!

Saariselällä vietettiin pidennetty vkonloppu 30.8.-2.9. Meillä oli mukana vain nuorisotiimi Kiti, Papu ja Taika. Macy ja Nelli lomailivat kasvattajansa luona :). Mukava viikonloppu oli ja met käytiin vaeltamassa kaksi reittiä, Kaunispään huipulle n. 10km perjantaina ja sitten Iisakkipään kierros n.6km sunnuntaina ennen kotiin lähtöä! Perjantaina ja lauantaina oli myös ns. töitä agikouluttajan roolissa ;).

Nyt on kahdella uudella Taikahäntäläisillä  myös agilitykisakirjat mini-luokkaan vahvistettu, Kiti ja Kirill <3. Myös kolmas tästä pentueesta eli Kara on mini ;). Kara kävi myös terveystutkimuksissa ja kaikki näytti hyvältä, polvet oli 0/0 ja muiden virallisisa tuloksia ootellaan vielä Kennelliitosta! Kiitos Sari ja Johanna Karan tutkimuksien teettämisestä :).

Sunnuntaina 9.9. kisasi Peikko ja Sanna Laukaalla, tuloksena tupla-nolla voitoilla + SERT-H <3. Tässäpä linkki ratoihin :) Onnea vielä parille tätäkin kautta! Niisku ja Annika kisasivat Torniossa, met oltiin Kitin kanssa siellä turisteina heidän mukana, mukava päivä oli :). Toinen rata oli hieno, yks mutka katsomaan toimitsijoita aiheutti pienen pienen yliajan, mutta muuten rata oli puhdas :). Hienoa menoa oli parilla!

Vko 37 menikin reissatessa ja jännittäessä... katsotaan saimmeko mitään aikaan ;)

Kitin olin ilmoittanut kahteen kisaan ja tottakait siinä sitten niin kävi, että juoksu alkoi :(. Näillä näkymin kisauran aloitus siirtynee ensi vuoden puolelle!

Tulossa kuitenkin sunnuntaina 23.9. on OKK:n kisat, jossa mie starttaan Nellin kaa ja Jukka Papun kanssa! Muuta kisakalenteriin ei tälle vuodelle olekkaan vielä suunniteltu!

Syksyiset kelit on sitten saapuneet ja välillä vettä tulee kuin saavista kaatamalla :( . Toivoisin aurinkoisia syyskelejä, kiitos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti