maanantai 22. heinäkuuta 2013

Maaningalla :)

Olipas mukava vkonloppu Maaningalla. Säät suosi ja seura oli hyvää :) Ainut miinuspuoli oli punkit, joita kammattiin plikoista varmaan parisenkymmentä iltalenkin jälkeen, joka tehtiin hotellin läheisyydessä :(

Kitillä oli lauantaina kaksi starttia, agi ja hyppy. Radat olivat tuomariharjoittelijan käsialaa, mukavia mentäviä ratoja, hyppyradalla ehkä hieman enemmän tekniikkaa mukana ;)
Agiradalla yritin epäitoivoisesti pilata Kitin puomin ja a:n kontaktit... puomilla paloikin useempi sekunti, kun käskytin Kitiä liian aikasten :/, rata oli ratavirheetön, mutta aikaa sain sit jännätä, et riittääkö se nollatulokseen.. Mut mikä parasta, met pujoteltiin kepit alusta loppuun oikein, oon niiiin onnellinen :) Ja kun vielä sit aika riitti nollaan + luvaan, niin sai tuulettaa :)

Hypärille lähtettiin sit pitää hauskaa ja tekee hyvää rataa, meillähän se luva-tulos hypäriltä jo oli plakkarissa. Loistava rata tehtiin, kepitkin oli niin makeet, nollaa pukkas ja aika oli paras, joten ykköspallille päästiin :)

Tässä Kitin hyppyrata :)

Nyt sit seuraavaks Kiti kisaa omissa kisoissa 3 startin verran, kaikki on agilityratoja, jospa sieltä sen viimeisen luva-tuloksen saisimme ja sitä myötä sit kakkosiin pääsisimme :)

Johanna ja Kara olivat jo kakkosluokan korkanneet, aloittivat upeasti nolla-voitolla + luvalla :)

Jukka ja Papu sit kisas sunnuntaina kolme starttia. On se vaan ihana kattoo kun Papulle on löytynyt se vauhti ja tekemisen meninki tonne radalle, vieläkun Jukka ohjaa rauhallisesti niin lujaa mennään ja varmasti :) Agiradoille kohtaloks koitui puomin alastulokontakti... se oli niiiin hilkulla, mutta ihan rytmi ei osunut kohille. Hyvä siitä tulee, kunhan lisää treeniä saadaan alle. Hypäri meni sit hyllyks, alussa tuli yks kielto ja sit kepit aloitettiin väärin pari kertaa...  Jukka ja Papu kisaa ens vkonloppuna Kemkolla 3 starttia.

Sanna ja Peikko kisas vkonloppun mm-karsinnoissa Seinäjoella. Pari sai viilleettää kaikki viis rataa, upea kokemus kasintojen ensikertalaiselle Peikolle <3.

Tänään sitten loppuu mun loma ja harjoittelu Hurttiksella alkaa, onneks joka toinen vkonloppu on vapaata, niin kyllä jaksaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti