maanantai 16. syyskuuta 2013

Upiaa, Upiaa....

Sanna ja Peikko (Taikahännän Muumipeikko) liitelivät lauantaina agilityä Vantaalla ja sieltä tuli hienoja uutisia. Pari oli voittanut hyppyradan ja saivat kolmannen SERT-H:n, tämähän tarkoitti sitten sitä et Peikosta leivottiin uunituore hyppyvalio :) Onnea parille !!! Peikollahan jo nimen edessä ennenstään on FI AVA ;)

Virpiniemessä kisasi sitten liuita Taikahäntäläisiä, Kirill&Kiti&Papu&Niisku :) Kisakirjoihin ei tälle porukalle tullut valitettavasti merkintöjä, mutta jokaiselta kuitenkin löytyi radoilta ne onnistumiset ja vauhtiahan tällä poppoolla riittä :)

Mukava päivä vietettiin ja nautittiin hyvästä ilmasta. Niiskusta ja Hilmasta räpsin kuvia, laitan niitä myöhemmin tänne esille.

Sunnuntaina sitten ajelimme Pelloon. Myyn ensimmäinen näyttely oli edessä. Myy meni vielä pienten pentujen luokkaan. Kyllä minua jännitti, mutta ihan turhaan, Myy oli tosi lunkisti pöydällä ja esiintyi niin hyvin kuin 6kk:n ikäiseltä kakaralta saattaa odottaa, tai ehkä jopa hieman paremmin ;) Myy oli ainut pieni narttupentu, joten voitti luokkansa ja sai KP:n. Pääsimme sitten kilpailemaan parhaan narttupennun tittelistä vanhempien luokan voittajan kanssa. Ja miten sitten kävikään... Myy oli ykkönen <3, eli siis paras narttupentu! Urospentujen voittaja oli merle-poju, joka sitten pokkasi rop-pennun tittelin ja Myy oli sitten vsp-pentu! Hieno reissu!


Kotimatkalla pysähdyimme ottaa pikaset aksatreenit kentällä, kun siitä ohi ajeltiin ;)

Hurttisvko pyörähtää jälleen käytiin. Tällä viikolla treenaillaan, vejetään treenit ja la sit kisataan Oulussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti