torstai 8. tammikuuta 2015

Uuven vuojen ekat ohjatut treenit :)

Kitillä oli treenit vielä vanhan ryhmän kanssa! Kyllä toi agility vaan on mahtava laji, tiistain treenessä tuli jälleen opittua uutta "vanhasta" ohjaustekniikasta ;)

Jukka ja Papu liitelivät uuden ryhmän treeneissä ja meno näytti vallan mallikkaalta, vielä kun se sama meininki saadaan siirrettyä tonne kisakentän puolelle ;)

Ja sitten meijän piskuinen Myy :D Mehän ollaan treenattu Myyn kanssa vain itseksemme. Nyt Myyllä on ihan virallisesti ryhmäpaikka :) Itse en ollut ensimmäisiä treenejä katsomassa, kun lenkkeilin nelikon kanssa Tornion maisemissa ;) Mutta Myyllä oli ollut vauhti päällä ja tekemisen meininki kohillaan <3 Yritetään käyvä kerta viikkoon vielä iteksemme treenailee ohjattujen treenien lisäks, et saataisiin Myy kisakuntoon Saariselän kisoihin :)

Kisakalenteria ollaan kateltu ja täytelty! Kiti ja Papu aloittavat kisaamisen OKK:lla 18.1. Papu jatkaa kisaamista sitten seuraavana vkonloppuna TORKK:n kisoissa. Papulle tavoitteena olisi saada puuttuvat nolla-tulokset arvokisoihin, Kitin kanssa lisää vauhtia kisaradalle oman ohjaamiseni kautta ;)

Ens vkon maanantaina on Kitillä ja Papulla hieronta-ajat varattuna :)

Met vietämme loppuviikon lenkkeilen ja ehkäpä yhet agility treenitkin mahtuu kalenteriin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti