torstai 14. toukokuuta 2015

Toukokuun alun kuulumiset :)

Olemme vaihtaneet agilityssä seuraa, treenaamme ja koulutamme nykysin Kemin Koiraharrastajien riveissä ;)

Tässäpä meijän uusi harjoitushalli sisältä ja ulkokenttä :)
Met kävimmä kisaamassa vappuviikonloppuna Seinäjoella. Pitkästä aikaa näimme myös Kitin siskon Karan! Pikkuplikka on niin suloinen ja pikkasen mietittyään niin kasviksetkin toinen muisti :)

Tuloksilla ei kauheesti juhlittu, Kitille ja Papulle molemmille 2 x 0-tulos viidestä startista! Mut mukava kisaviikonloppu kuitenni oli, lämmintä koko ajan reilut +10 astetta ja kesä paljon pitemmällä kuin meillä täällä pohjosessa ;) Hotellin aamiainen on aina pop :D


Meijän kerhon omat kisat oli 9.5. Kisasimme siellä 2 strattia. Ekalta kisaradalta Kitille hylly, vitosen virhe oli alla kun lähdin vähän vejättää Kitiä ja Kiti valitti sitten väärän esteen ;) Papulle ja Jukalle eka radalta vaudikas vitonen ;) Toisen radan tulokset sit alla olevassa kuvassa :PSamana päivänä Sanna ja Peikko (T. Muumipeikko) ottivat nollavoiton Jyväskylän kisoissa :)

Eilen 13.5. sain mukavan privaviestin fb:n kautta! Johanna ja Kara (T. Tuhkimo) olivat Seinäjoella liidelleet nollavoiton ja saaneet kolmannen SERT-A:n :) Pieni pyörähdys näyttelykehässä ja Karasta leivotaan virallisesti sitten agilityvalio :) Onnea parille <3

Tänään Redi (T. Viimeinen Mohikaani) ja Senja olivat käyneet pyörähtämässä mätsärissä! Tuloksena hienosti pienten aikusiten sinisten 3, sija :)
Kasvattaja kiittää AKTIIVISIA kasvattien omistajia, ilman teitä nää tulokset ei olis mahdollisia <3


Toivomma että loppuvuodesta 2015 / alkuvuodesta 2016 meijän pentulaatikossa tuhisi seuraavat Taikahäntäläiset, jotka etsivät rakastavia ja aktiivisia koteja :)

Ensi viikolla keskiviikkona Myy aloittaa kisauran ARTIC:n kisoissa hyppyradalla ja Kiti&Papu kisaa sitten torstaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti