maanantai 27. heinäkuuta 2015

Agiliitoo Raahessa ja muitakin kuulumisia !

Kylläpä taasen on aikaa vietähänyt edellisestä päivityksestä...

Rauhallistahan meillä kyllä on ollut!

Juhannus grillailtiin kotosalla ja nautittiin tän kesän ainoista hellepäivistä :)

Kesäkuun loppupuolella kävimme mutkan Jyväskylässä agilityn mm-karsinnoissa. Olimme liikenteessä koko porukalla! Kitin kanssa kisasimme lauantaina kaksi rataa, molemmilta tulokset, mutta ei nollia eikä siten pisteitä. Mukava kokemus kaikkinensa, joten eikun nollien metsästykseen että ens vuonna päästään mukaan geimeihin taasen ;)

Karsintojen jälkeen kävimme Kitin kanssa Timo Liuhdon koulutuksessa Simossa. Hyvä koulutus ja kouluttaja, saatiin hyviä vinkkejä ja tietenkin treenattavaa :)

Pikästä aikaa sitten pääsimme ihan kisoihinkin asti. Eilen kävimme mutkan Raahessa! Jälleen koko jengi mukana ja leirikin pystytettiin :D


Kisat aloitettiin hyppyradalla, jolta mulle ja Kitille upeesti 0-voitto :) Jukalle ja Papulle harmittava hylly, kun yksi hyppy suoritetiin väärin päin. Seuraavalta radalla Papu suoritti puomin hieman liian lennokkaasti ja siitä parille 5vp. Mutta mitä met teimmekään Kitin kanssa ;)


Kuva Johanna Flinck

Siis otimme toisen nollavoiton ja bonuksena SERT-A --> FI AVA Taikahännän Lumikki <3

Kolmannella radalla sitten Kiti oli mua noppeempi suorissa putkissa ;) Mutta Jukka ja Papu viilleettivät nollatuloksen sijoittuen kakkoseks :)

Kuva Johanna Flinck

Annika ja Hilma kisasivat lauantaina Raahessa! Heille ykkösluokasta upeasti 0-tulos sij.1 :)
Hilman vauhdikkaat kuvat Petra Tiittanen!Tällä viikolla kisaamaan pääsee Myy ja Papu. Elokuulle on sitten tiiossa Iisalmen näyttely, Oulun ja Tornion agikisat ainakin :)

2 kommenttia: