sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Touhukas maaliskuun alku ;)

Kitin kanssa ollaan treenattu aksaa ;) Meillähän on ollut nyt säännöllisen epäsäännöllisesti Kirveskosken Minna vetämässä treenejä ja treenit on olleet huippuja! Nyt saatiin hyviä uutisia et Minna jatkaa meijän kanssa kesäkaudenkin n. 2krt/kk:ssa (Y) :)

Kiti, Kara ja Kirill täyttivät jo 5-vuotta 1.3. Kyllä aika vaan menee nopeesti!

Eilen Utulla oli huippupäivä ;) Saimme velipoika Tirin kolmeks tunnks kylään. Kyllä riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita :D Utu on nyt viikonloppuna päässyt parille lyhyelle lenkillekkin mukaan kun Jukka on ollut reissussa, pinkissä flexissä tietty ;)

Tiri

Äly ja Väläys ;)

Hauskaa oli :)

Utu
 Taikan kanssa ilmoittauduin rally-tokon alkeiskurssille. Tänään käytiin ekat treenit Anun johdolla! Ja vau, Taika oli tosi taitava ja se tekemisen riemu mitä pirpanalla oli :) Ei vielä olla tietenkään kaikkia alokasluokan kylttejä käyty läpi, mutta kouluttajan innostamana laitoin tavoitteeks kisata Taikan kanssa huhtikuussa oman seuran kisoissa :)


Papu jatkaa vielä sairaslomaa, toivomma että toipuminen edistyy yhtä hyvn kuin tähän asti. Kitin kanssa ois tiiossa normi treenien lisäks Salme Räsäsen koulutus ja sitten pääsisäisenä kisat Rovaniemellä! Taikun kaa siis treenaillaan rally-tokoa ja Utu opiskelee kovasti elämää meijän laumassa <3

Myyllä menee hyvin, pennut kasvavat ja voivat hyvin :) Ei mee enää kauan kun saahaan pikkuMyy kotiin ja omaks ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti