lauantai 11. elokuuta 2012

Agiliitoo Keminmaassa :)

Remppareiskat kävi tänään juoksee pari starttia aksaa Keminmaassa Artic Agility Teamin järjestämissä kisoissa, tuomarin oli Timo Vertanen :)

Sää suosi kisaajia, aurinko paistoi, mutta tuulenvire piti lämpötilan sopivana!

Aamulla kisasi Taikahännän Niiskuneiti "Niisku" Annikan kanssa mini ykkösissä! Ja mukava puhelinsoittohan sieltä kisojen jälkeen tuli. Eka rata parilla hyl, mutta tokalta radalta 0-voitto! Kasvis on niiiiin ylpee teistä Annika ja Niisku <3.Kisapaikalla oli rento ja mukava meininki, kiitos kamut :)

Taikalle ekalta radalta 5vp (a:n kontakti) ja toiselta sitten 0-tulos sij.3 :) Molemmat radat oli hyviä, tehtiin yhdessä töitä, joten mielettömän hyvä fiilis kisoista jäi!

Jukka&Papu sipsutteli ekalta radalta 0-tuloksen sij.4, Papulla ei oikein toi moottori lähtenyt käyntiin ekassa startissa... Toinen rata olikin jo aika haipakkata menoa, moottori oli käynnistynyt :D, valitettavasti hyllyks meni se startti, mutta mukavaa oli huomata, että kyllä siitä Papustakin poweria lötytyy :)

Kisapaikalla oli myös Taikahännän Prinssi "Kirill"! Kitillä ja Kirilillä ois peuhua kyllä riittänyt ;)

Ens viikolla alkaa ohjatut aksatreenit meijän jengillä :) Tiistai vietetään sit aika tiiviisti kentällä/hallilla! Seuraavat kisat meillä on elokuun lopulla Rovaniemellä, jossa kisataan sit piirinmestaruuksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti