torstai 9. elokuuta 2012

Heinäkuun kuulumiset :)

Vieläkin mietin, että päivittäiskö vuodatukseen vai aloittaisinko tänne uuden blogin päivityksen...

No, tässäpä kuitenni tänne meijän heinäkuun kuulumiset pikakelauksena :D

30.6.-1.7. Agirotu. Vietettiin mukava viikonloppu ystävien seurassa. Tuloksilla ei kyllä juhlittu, valitettavasti ;). Rotujoukkueissa meijän alo-joukkue Nelli&Junnujengi oli hienosti sijalla 2. Tässä linkki joukkueen videoon. Kiitos Kataisille majoituksesta :)

6.7. Papu kävi tutustumassa minun kanssa paimennuksen saloihin :)
7.7. Kiti treenaili Emma Vaskon opissa parisen tuntia, kyllä oli taitava pikkukoira ja Emmalla oli mulle hyviä vinkkejä :)

13.7. Met paimennettiin taas Papun kaa :) Ollaan jääty tähän hommaan koukkuun ja Papu on aikasta taitava tässä !

14.-15.7. Kokkola agi. Mukavaa seuraa ja kivat säät, siinäpä se positiivinen osuus oli Kokkolan kisavkonlopusta :D. Tahmeeta oli agility... Jukka vei Taikaa vikan radan ja siinä he tekivät 0-radan!

20.7. Jälleen Papun kanssa paimentamassa :)

24.7. Käynti Akuutissa. Papun ja Taikan simmut terveet, Taikalla YKSI ylimääräinen ripsi! Kitille otettiin koko paketti! Plikka oli täysin terve <3. Polvet 0/0, lonkat A/A ja kyynärnivelet 0/0, eikä silmistäkään löytnyt mitään moitittavaa :)

28.7. Tornio agi. Ei onnistuneita suorituksia vieläkään... mie olin niin masentunut, että jätin kaks starttia Taikan kaa menemättä. Ei sitä ilman treenaamista näköjään mitään osaa :( Papusellakin oli muut mietteet eikä yhteistyö Jukan kanssa oikein kyllä sujunut...

31.7. Jälleen Papun kaa paimenessa :) Jospa mie muutaman videon saisin esille jossain vaiheessa ;)

1.-7.8. Mökkeiltiin Vanttauksella. Ilmat suosi meitä ja ulkona oltiin tosi paljon. Papu ja Nelli ui joka päivä ja Kitillä oli omaa hubaa rantaveessä :D. Ihana loma oli <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti