torstai 8. elokuuta 2013

Kiti uusi kakkosluokkalainen :)

Olipas hieno viikonloppu agility-tulosten valossa ja mukava viikonloppu muutenkin vietettiin hyvässä suerassa kentän reunalla sekä kotona vieraitten kanssa :)

Lauantaina Kiti aloitti urakkansa ykkösten radalla, rata oli Jarmo Jämsän käsialaa ja siinä oli muutamia haasteellisia kohtia ! Mulla oli plääninä tehä tältä radalta Kitin kaa nolla ja niinhän se sit toteutui, kontakteja en malttanut ottaa pysähdyksellä, mutta ne oli nopeet ja hyvät, keinulle tultiin ehkä hiukankin täysillä päähän asti ;) Mut aika oli jotain -20 sekkaa alle ihanneajan ja sillä irtos sit ykköspalli, luva ja serti kakkosluokkaan !

Lähimme radan jälkeen sit lepäilee kotiin kun kakkosten ratojen alkuun oli useempi tunti.

Eka kakkosten rata meille oli mielestäni mukava, haastetta oli muttei liikaa ja loppusuoralla jälleen keinu. Starttasimme luokan ensimmäisinä, onneks medit meni ensin niin sai hakee Kitin rauhassa ja huokasta ;) Vauhtia oli jälleen, kontaktit meni niinkuin ykkösten radoillakin, kepit oli loistavat, keinulle jarrasin Kitiä vähän liian aikasten, mutta onneks se ei aiheuttanut siinä virhettä eikä sitten vaikuttanut Kitin loppusuoran etemiseen, rengaskin mentiin loistavasti :) Puhdas rata, ihanneajan alle jotain -12 sekkaa ja tällä sit päästiin jälleen ykköspallille luvan kera!

Päivän kolmannelle radalle mie lähin vähän ns. takki tyhjänä, radalla oli kolme sellaista kohtaa, joiden ohjaamiseen olisin tarvinnut Kitin kaa paljon enemmän kokemusta... Muutaman kiellon jälkeen, nappasin pienen sinisin syliini ja poistuimme radalta. Jos ja kun aina pitää jotain postiviista/onnistunutta radalta hakea, niin se oli kepit, ne oli hankalassa kulmassa, putki oli ansana lähellä, mut Kiti vain painui nollakulmasta kepeille vaikka mie käskytin putkeen .D. Onneks Kiti luki mun liikettä :)

Sunnuntaina sitten Jukka kisasi Papun ja Taikan kanssa. Agilityradalla Papulla oli hyvä tekemisen meininki, puomin kontakti pelitti, mutta sitten harmillisesti kepeille tuli kielto.. Hypärillä kävi sama juttu, putki oli hieman ansana siinä kepeille vietäessä ja Papu olisi sinne ollut menossa... Mutta muuten jälleen vaudikasta liitelyä. Taika tosiaan pääsi liitelee 3kk:n tauon jälkeen. Kyllä se on vaan upeeta kattottavaa kun Jukka ja Taika radalla menee, näkee kun kokenut koira ja nopee ohjaaja, et siinä ei mietitä vaan mennään täysillä :) Harmittaa ihan satasella kun rataa ei oo videolla, siinä ei ollut mitään ylimääräistä mutkaa, joten aika oli kisan nopein ja sillä sit noustiin ykköspallille! Sertiä ja valionarvoahan me Taikalle haettiin, mut kun Taikalla oli jo yks hyppy serti Jarmolta, niin me ei sitä saatu vastaanottaa :/. Mut täsmäiskut jatkuu, seuraavana Virpiniemessä 18.8.

Muitakin Taikahäntäläisiä oli liitelemässä vkonloppuna. Johannalle&Karalle nuorten SM-kisoista Vöyriltä pronssia ja Sanna&Peikko oli Euroopan valloitus matkalla kisanneet Saksan Masters Agility Cupissa ja pokanneet sieltä pronssisen pokaalin :)

Kirsi, Kirill ja Bond jäivät meille yökylään, plikat saivat hieronnat ja me päästiin kaiman kaa poriseen kunnolla :)

Tää viikko hurahtaa mulla taas Hurttiksella. Lauantaina kisataan piirim. kisat Keminmaassa, meiltä siellä startaa Jukka Papun&Taikan kaa ja mie Nellin kaa.

Ens viikolla met sit mennään mökille Vanttaukselle. Myykin pääsee ekaa kertaa veneilee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti