lauantai 10. elokuuta 2013

What a day !!!

Tänään siis kisattiin Keminmaassa agilityn piirinmestaruuksista!

Tässä lyhykäisesti meijän päivän saldo, videot tulee kunhan net saadaan youtubeen ajettua!

Ensin oli agilityrata, tuomarinahan oli Timo Vertanen. Jukka ja Taika aloitti kisan ja paukauttivat radalta hyvän nollan, pikkasen Taika oli käjessä kiinni, eikä irronnut niin hyvin kuin ois voinut! Nellin kaa met tehtiin tyylipuhas ratavirheetön rata ja aikakin riitti hienosti nollaan ;) Myös Papun kanssa Jukka taiteteili nollaradan!

Hyppyrata olikin sit aika pyöritystä, muutaman valssin sai valssata :D. Jukka ja Taika taasen aloittivat ja nollaahan se pukkas, yhtään ylimääräistä kaarrosta ei radalla tullut :) Mulle ja Nellille harmittava hylly, josta mie saan kattoo peiliin, mut onneks pystyin jatkaa rataa niin ettei Nelli tiennyt menneensä väärälle esteelle ja painoimme täysillä loppuun asti! Nelli on kyl super <3. Papulla oli hieman moottori taasen hukassa, mutta nollan Jukan kans tekivät silti :)

Siis saldona oli: Jukka teki tuplanollat sekä Taikan et Papun kaa. Hypäriltä Jukalle ja Taikalle se 0-voitto, kera oikeen SERT:in ja sitä myötä sit FI AVA-H !!!!! Taika oli vielä piirinm. tuloksissa hienosti kovassa kisassa pronssilla!!!

Nyt kotona, sauna lämpiää ja muutama kylmä juoma! Huomenna aamulla mie meen Hurttikselle koko päiväks ja sit maanantaina met lähetään sinne Vanttaukselle!

Ja ne radat:

Nelli agi 
Papu agi
Papu hypäri 
Taika agi 
Taika hypäri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti